About Me

Assalamualaikum and hai kepada yang sedang membaca :)

Mama dan abah bersetuju untuk menamakan saya Hanis Aliya. Rakan-rakan memanggil saya Hanis atau Nis. Keluarga memanggil saya Hanis, Liya atau Aliya.

Saya dilahirkan pada 6 September 2000 di Hospital Kuala Lumpur. Jangan lupa bagi hadiah okeyyy XD Hahah. Tanpa melengahkan masa, marilah kita cekidaut biodata Hanis.


Nama: Hanis Aliya
Nama Glamour: Hanis
Tarikh lahir: 6 September 2000
Hobi: Melukis, Menulis, Membaca
Cita-cita: Doktor (tell me why semua orang nak jadi doktor hah?!)
Email: hanis.aliya@hotmail.com


Hanis anak tunggal. Takde adik-beradik. Mungkin sesetengah orang kata "best ah kau anak tunggal. boleh dapat apa je yang kau nak " , "aku asyik kena mengalah je dengan adik aku" . Hmm. Tak best pun. Mama abah tak manjakan Hanis. Hanis kena dapat result bagus dulu, baru boleh minta macam-macam. Hanis teringin nak ada adik. Huhu.

Sunyi tau. Takde teman untuk bergaduh, bercakap, bermain... And bila dah besar nanti, takde nephew atau niece pun. Sunyi. Kalau ada adik sekarang pun, it was too late. Tak mungkin Hanis ada adik yang jarak umurnya 12 tahun. Nak adik, nak adik! :'(

Blog ni mula wujud sejak 29 Disember 2011. Tapi tak post apa-apa sebab takde idea. Haha. Cukuplah.

Thanks for reading !