Thursday, September 13, 2012

Yey ! UPSR was over !

Assalamualaikum and hi :D

Aduh. Kekok dah jari nak menaip ni. Otak dah membeku. Nak fikir idea nak update blog ni lagi susah daripada nak buat karangan English Paper 2 tadi. Serious. Hmmphh. Lama sangat tak menulis. 'Heh, lama ke?'

Syukur. Alhamdulillah. Now I am really happy. Ya I am sure that you know why. A'ah. UPSR dah habis. UPSR was over!! Yey!! Freedom!!!! Eh tak tak. Belum freedom lagi. Freedom buat sementara waktu je.

Lega tak terkata, tau. Uhukkk. UPSR was over.. But not PSRA. Aduhhh. Lepas satu exam, satu lagi exam menyusul. Tapi takpe. Yang penting happy. Eh?

Serious best tau dalam dewan peperiksaan. Dahlah Hanis duduk depan sekali. Hehe. Tapi bila nak pergi tandas, pengawas tetap ikut. Erk? Tapi best sebab bila ada pemadam ke ape jatuh, pengawas yang ambilkan. Hehe. Am I the King? Cehh perasan pula.

Anyway, doakan untuk Hanis ye. Harap-harap lah Hanis dapat 5A. Amin..


P/s : Tadi lepas turun dari dewan peperiksaan, semua orang macam orang gila. Terpekik, terlolong sana sini. Hmmphh cikgu gelakkan je. MERDEKA! Eh belum lagi.

Thanks for reading :)

4 comments:

Amanina said...

yeahhhh. dah merdeka dah ye? hihi. same la dengan adik akak tu. happy semacam je dah habis upsr. akak doakan adik dapat result gempak tau. hihi. Terima kasih, doakan akak dapat jawab exam dengan tenang dan cemerlang ye? hihi :D

Hanis Aliya said...

Thanks kak. Tapi belum merdeka lagi.. Tapi lega sangat bila UPSR dah habis. :)

MaYa MustWany said...

insyaAllah akak doakan hanis dapat 5A k. juz berdoa je.

Hajarrrrrrrrrrr. said...

Sama lah kita ;)