Friday, January 13, 2012

My Time Have Been...

Salam~~

Ape tajuk tu haa? Macam tak habis di taip je..Hehe sebenarnya aku malu.Malu dengan diri sendiri. Ok , tahun ni aku ada exam penting. Tapi, buku tu x disentuh pun. Kalau suruh unit forensik check cap jari pun hanya sikit je cap jariku -___-" Perrghh..

Pastu menyesal sekejap. Dah janji x nak menjeling laptop saat membuat homework.Ehhh.Siott je.Pastu online fb, blog whatever.. Aku rasa macam...
Ya Allah, kenape dengan aku ni?

Aku sentiasa bile nak wat homework, study, kejap, kejap, kejap.. Last2.. Aku wat homework je. Study entah kemane, Bile exam, dok cakap ishh takde masa. Walhal masa aku dah banyak terbuang.Taknak mengaku salah sendiri.

My time have been wasted. Tu je aku nak cakap. -___-"

No comments: