Sunday, January 15, 2012

I Love You, Mama & Abah!

Assalamualaikum~

Korang still ada ibu bapa? Korang sayang ibu bapa? Korang patut bersyukur selagi mereka masih hidup. Ramai yang dah takde ibu bapa :'( Hanis masih ada mama abah. Hanis pernah sakitkan hati mereka.

Korang mungkin tk sedar yg korang dh skt kan hati mereka. Bila mereka suruh korang buat itu ini, korang ckp "Nanti" "Kejap" "Sibuk" "Ah". Lain la mrk suruh korang buat benda yg x elok. Dulu, masa korang baby, tgh malam korang nangis merengek2, adake mrk ckp "Nanti"? Never.. Mrk syg korang. Mak bapa mane tak sayang anak.Mrk sanggup tak tdo. Korang? Suruh toloh ambilkan benda pun xleh.

Mmg korang tak rasa apa yg mrk rasa.Tapi cuba try bygkan korang berada di tempat mereka.Bile mrk dah tkde, bru nk menyesal.Nangis airmata darah pun x gune.

Korang x tahu mrk sakit hati sebab mereka x penah tunjuk. Ya Allah, betapa tabahnye mereka.

Hanis harap Hanis x skt kan hati mereka lg :(

Sekian.

No comments: