Thursday, February 2, 2012

Hanya 7 Bulan Sahaja Lagi.

Salam~

This is my first entry for February.Lagi 7 bulan sahaja.Sebelum UPSR membuat aku jadi gila.Ok, aku memang fail dalam bab percaturan emosi.Aku tak boleh kawal emosiku.-_-"

Aku dan buku.Masih belum rapat.Walaupun jadual belajar dah ada, tapi aku masih baca sikit2 je -__-"

Aku takde lah sampai setiap hari online.2 hari skali je.Yeke?Ehehek.Kawan aku?Semua tak online dah.Aku rasa amat tak berdisiplin aku ni -___-"

Bagi aku, nak study harus ikhlas.Jangan dipaksa.Kalau tak ikhlas, boleh ke masuk dalam otak?Dengan fikiran entah ke mana, 2 ayat pun tak boleh masuk dalam otak



Ada chance ke aku nak dapat 5A ni?InsyaAllah. Kalau aku ada usaha lahh.That's why aku fokus dalam kelas.Supaya kat rumah buat latihan je.Tak payah buat revision. Hekhekhek :)

No comments: