Monday, August 20, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

Assalamualaikum and hi :) Salam Syawal buat yang sudi membaca hehee..

So.. How was your raya? Enjoy? Haha. Mine was as same as previous raya but.... Tahap keseronokannya tu kurang ler... Bunga api? Memang tak sentuh. Konon dah dewasa sangatlah tak nak main bunga api.

Entah mengapa.. Tahun ni raya boring lah. Maybe sebab homework banyak? Maybe sebab UPSR hanya tinggal beberapa hari je lagi? Or maybe sebab pagi, tengah hari, petang , malam asyik makan juadah raya yang sama je? Entah.. Eh tapi bosan kan asyik makan ketupat, lemang, rendang, lontong etc je untuk breakfast, lunch, dinner. And the menu macam tu je lah until makanan dah habis.

Haha. Apa pun.. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin Hanis ucapkan. Ampun dipinta andai ada salah dan silap..Selamat Hari Raya..!! Berpada-padalah ketika makan ye.. Minta maaf tu biarlah ikhlas bukan sebab duit raya semata-mata... :)

P/s : Hanis turun 2 kg masa puasa ni. Jangan pula masa raya ni berat naik berkilo-kilo ! Erkk..

Ok lah.. Again, Selamat Hari Raya..! :D Assalamualaikum. Bye. ~Thanks for reading :)

3 comments:

[ Yuyu Atiqa ] said...

Selamat hari raya, hanis. :)

Sara Jeff said...

raya dah lama abis.. tapi takpe~
slamat ari raya maaf zhir and happy merdka day!!

Hanis Aliya said...

Selamat hari raya juga :) Thanks